Vergelijk energieleveranciers zelf.

maak je keuze makkelijker en sneller

Energieleveranciers vergelijken

Simpel en snel!

Voer je jaarverbruik in of kies hoeveel bewoners er zijn. Gas, stroom kun je exact invullen of aan/uit vinken. Voer je postcode + huis nummer in en je huidig energieleverancier(indien van toepassing). Heb je een dubbele meter of zonnepanelen dan kun je dat ook aanvinken. Start met vergelijken!

Informatie

Uit een overzicht van energieleveranciers kun je je keuze maken. Filter de energieleveranciers naar je eigen voorkeuren. Je hebt de mogelijkheid om je energie kosten in te zien, waar de energieleverancier energie van haalt en hoe ze het opwekken. Je kunt prijs bewust vergelijken of milieu bewust vergelijken.

Vergelijken

Heb je een energieleverancier gevonden die het beste bij je past? Dan kun je een aanvraag starten en je gegevens invullen. Vervolgens krijg je een bevestigings- mail van je aanvraag. Natuurlijk heb je altijd 14 dagen bedenktijd. De energieleveranciers nemen het van hier over en maken de overstap voor jouw compleet.

Aanvraag

Breed aanbod aan energieleveranciers

Betrouwbaar en schoon

Duurzame energie, wind, zon en meer

We zijn door onze vergelijkers beoordeeld met een 9.4!

Energieprijzen veranderen 2 keer per jaar en daar kun je alleen van profiteren als je voor variabele prijzen kiest bij je energiecontract. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit variabele en vaste energieprijzen:

Variabele energieprijzen

Als de prijzen zakken voor energiekosten dan betaal je minder. Als de prijzen stijgen betaal je meer. Je energierekening veranderd dan 2 keer per jaar.

Vaste energieprijzen

Je hebt een vaste prijs dat je betaalt voor een bepaalde tijd. Ieder jaar overstappen van energieleverancier met een vast jaar contract kan voor een besparing zorgen.

Verandering energieprijzen

Op 1 januari en 1 juli veranderen de energieprijzen. Meeste consumenten gaan voor een vaste energieprijs voor een jaar en stappen dan over voor een welkomstkorting.

Energie nieuws

Blijf op de hoogte van laatste energie nieuwtjes en ontwikkelingen. Ookjijvergelijkt.nl vergelijkt niet alleen energieleveranciers, maar houdt zich ook bezig met interessante stappen die in de energie sector worden gemaakt.

Bekijk onze blog