Welkom bij ookjijvergelijkt

By 23 juni 2018Energie
ookjijvergelijkt zwart

Welkom!

Welkom bij ookjijvergelijkt.nl een energievergelijker die voor jou energieleveranciers van Nederland vergelijkt en op een rij zet. Jij bent in controle en maakt zelf een keuze.

Hoe werkt het?

Energieleveranciers vergelijken is niet zo moeilijk met de vergelijkingsstool.
– Vul je verbruik in, als je dat niet weet kan je een standaard waarde kiezen.
– Postcode en huisnummer is nodig voor een exacte vergelijking.
– Optioneel kan je je huidige energieleveranciers aanvinken. Wellicht heeft je huidige leverancier een aanbieding.

Een overzicht verschijnt van energieleveranciers die meedoen met de vergelijksstool. Je hebt zelf de vrijheid om contractduur/groene energie/vast of variabel te filteren en nog veel meer. Wil je wat meer weten over de leverancier? Dat kan! Kijk zelf hoeveel je voor wat betaald.

Overstappen van energie

Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Na het invullen van je gegevens volgt een bevestigingsmail. Die krijg je van onze partner overstappen.nl en de gekozen energieleverancier. Als energievergelijkingssite krijgen wij een vergoeding per overstapper. Dat geld voor elk energievergelijker die je online vindt. Wat doen wij met die vergoedding? Een gedeelte wordt geïnvesteerd in ookjijvergelijkt.nl. Zo kunnen we het concept van vergelijken wat meer op de voorgrond brengen voor consumenten via zoekmachines en social-media. Naast een stevige online presence hebben willen wij van ookjijvergelijkt.nl ook investeringen in groene energiebronnen mogelijk maken.


Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om energie. Hou de site in de gaten voor meer nieuws!

admin

About admin

Leave a Reply